Voor wie is website-lease geschikt?

Website voor starters

Ohja, een website

Over het algemeen zijn starters een groep ondernemers die bruisen van de ideeën en plannen. Er wordt veel aandacht besteed aan mooie producten of het uitwerken van hun dienstverlening maar daarbij wordt de website nog wel eens ‘vergeten’.

Vergeten is misschien een groot woord maar wat we in de praktijk zien is dat veel starters bezuinigen op online herkenbaarheid omdat er meestal hoge kosten worden gerekend voor een website. En daar zit ‘m bij starters nou net de rem. Er is nog geen werkkapitaal en alle investeringen moeten uit eigen zak komen.

Hoge kosten is onnodig

Een gemiddelde WordPress website kost tussen de €500,- en €800,- om te laten maken bij een webdesigner uit de buurt. Tuurlijk, uitzonderingen daargelaten maar een goede website die zowel op mobiel, ipad en computer goed en stabiel draait kost best wat tijd.

Wij dachten dat dit anders moest. Je kan tegenwoordig al een strijkijzer leasen dus waarom geen website? De voordelen daarvan is dat je precies weet wat je maandelijks moet betalen.

Website tegen een laag maandbedrag website lease 12345

Zorg dat je gevonden wordt

Laten we de verwachtingen qua Google maar gelijk even temperen. Ja, je website wordt helemaal geoptimaliseerd zodat Google precies weet waar de informatie te vinden is en wat het onderwerp is van de pagina.

Om bij Google bovenaan in de zoekresultaten te komen zijn er honderden zaken die belangrijk zijn. Het meest belangrijke is de content van je pagina en hoe relevant die is voor de ingevoerde zoekopdracht.

Wat we in ieder geval kunnen (en gaan) doen is zorgen dat alles klopt, zodat je langzaam maar zeker omhoog kruipt in de zoekresultaten.

Website voor MKB

Je website is je visitekaartje

Of je nou starter bent of al een tijdje aan de weg timmert; je website is je visitekaartje. Niet alleen je website natuurlijk. Service en goede kwaliteit leveren helpen daar ook aan mee uiteraard.

Maar áls (potentiële) klanten dan op je website komen wil je in ieder geval dat alles klopt. De look-and-feel van de website moet aansluiten bij jouw bedrijf en persoonlijkheid. Waar je voor staat moet van de website knallen.

Vaste kosten per maand is overzichtelijk

Niet alleen voor starters maar ook voor het MKB is het aantrekkelijk om vast terugkerende kosten te hebben in plaats van in een keer een smak geld te moeten betalen. Je kan van tevoren al prima inschatten wat je de komende maand(en) aan kosten gaat krijgen en daar op ageren.

Een website leasen kan bijdragen aan een overzichtelijke boekhouding omdat je precies weet wat de terugkerende kosten zijn. En zo hoog zijn die kosten niet.

Zorg dat je gevonden wordt

Als MKB-er moet je zorgen dat je ook online vertegenwoordigd bent op het net. Wij zorgen dat er geen hindernissen of blokkades op jouw online-route ligt. Google en andere zoekmachines zullen je site snel indexeren waardoor ook jij gevonden wordt. 

Website voor verenigingen en clubs

Goedkoop en toch online!

Laten we verenigingen niet allemaal over een kam scheren, maar in de meeste gevallen is het geen vetpot en wordt er goed nagedacht over uitgaven.

Het beheer van de website ligt daar bij meestal bij een vrijwilliger ‘die dat wel kan’ en er wordt helaas te weinig gekeken naar de kwaliteit en bruikbaarheid van de website.

Goede website voor leden en bezoekers

Anno 2020 is het hebben van een goed functionerende website ontzettend belangrijk voor je vereniging of bedrijf. Je wil tenslotte je leden en bezoekers informeren over komende wedstrijden, openingstijden, komende evenementen enz enz.

Website tegen een laag maandbedrag website lease 12345

Zorg dat je gevonden wordt

Jullie vereniging wil natuurlijk door leden en aspirantleden snel gevonden worden. Je online vindbaarheid bepaald namelijk ook het succes van je club, vereniging of stichting. Wij zorgen daarvoor.