Hoe werkt het (en wij)?

Verstandige keuze

Je hebt interesse in het leasen van een website en wilt graag weten hoe dit in zijn werk gaat? Snappen we! En we leggen het ook graag stapsgewijs uit in een paar overzichtelijke stappen.

Stap 1: Informatie

Bedenk wat je met je website wil vertellen. Wil je het informatief houden of juist een wekelijkse blog bij gaan houden? Maken kunnen we alles, maar het is belangrijk om hier vooraf goed over na te denken. Wat wil je je klanten vertellen en op welke manier?

Zodra je inzichtelijk hebt wat je verhaal is (of moet worden) dan kunnen we vanuit die basis een plan maken en een eerste concept realiseren.

We kunnen hier altijd samen eens over nadenken.

Website tegen een laag maandbedrag website lease e32
Website tegen een la1234 laag maandbedrag website lease

Stap 2: Aanleveren van documenten

We hebben ondertussen een geschikte domeinnaam gevonden en geregistreerd. Nu is het (afhankelijk van het gekozen pakket) de bedoeling dat alle pagina’s gevuld worden met de informatie die we bij stap 1 bedacht hadden.

Heb je al een logo en een huisstijl? Lever dit aan. Ook teksten die op de website moeten komen die vertellen wie je bent, wat je doet, waarom je dat doet en voor wie je dat doet zijn van belang om goed te omschrijven.

Stap 3: Concept maken en schaven

Zodra we alles inzichtelijk hebben maken we een concept van hoe de website gaat worden. Je ontvangt van ons een inlogcode zodat je mee kan kijken tijdens het realiseren. We bouwen de website al gelijk online, maar bezoekers zonder inlogcode worden opgevangen door een landingspagina waarin staat dat jouw website snel online zal zijn.

We houden intensief contact via e-mail over de vorderingen. Daarbij zullen veel vragen gesteld worden maar uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes op zijn plek en is de website gereed.

Website tegen een laag maandbedrag website lease
Website tegen een laag maandbedrag website lease 4652

Stap 4: Testen en lanceren

Voordat de hele wereld mee kan kijken naar jouw eigen nieuwe website is het van belang dat echt alles klopt. We testen de website in een live-omgeving op zowel de telefoon, ipad en op de computer.

Kleine bugs of schoonheidsfoutjes worden nog hersteld en daarna is jouw website LIVE!